Magasinering

Göteborg och övriga Sverige

I våra tempererade lager erbjuder vi lagring av bohag och industrigods för kortare och längre perioder. Våra magasin är anpassade för att hantera en stor variation av godsslag, till exempel pallgods, styckegods, elektronik, maskiner och inredning. Bohag förvaras i specialanpassade magasinslådor, vilket garanterar att bohaget är mycket väl skyddat under lagringen. Pallgods förvaras i pallställage och industrigods på golvyta. Våra lager håller hög säkerhet eftersom de är larmade och bevakade.

Vi kan också erbjuda magasinering på många andra orter runt om i landet. Vi på GLC Flytt erbjuder en helhet som andra flyttfirmor har svårt att matcha. Med noggrannhet och vana skapar vi lösningarna för dig som söker det lilla extra. Vi är en flyttfirma som levererar. Vi finns i Göteborg. Men kan erbjuda flyttlösningar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Välkommen med din förfrågan.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.