031-727 32 00 glcflytt@glc.se

magasinering

Magasinera tryggt och enkelt enstaka möbler, prylar eller kompletta hem
 

Vi är en flyttfirma i Göteborg som utför bohagsflyttar och andra kringtjänster i vårt närområde. En av våra största styrkor är att vi kan erbjuda våra kunder kompletta flyttlösningar vilket ofta innefattar även magasinering. Oavsett om du ska magasinera en enstaka möbel eller ett helt hem så löser vi det till fastpris eller löpande pris enligt överenskommelse. Vi har stor kapacitet för magasinering. Oavsett storlek, typ gods eller om det ska vara tillfällig lagring eller över längre tid täcker vi alla era behov. Vårt magasin ligger endast 15 km norr om Göteborg, det är tempererat och bevakat 24/7.

Kontakta oss för kostnadsfri offert redan idag!

Använd gärna volymberäkningsformuläret som underlag inför er magasinering.

Läs gärna mer om våra trygga försäkringsvillkor.

Flytthjälp inom Sverige

Omtanke och varsamhet, enstaka möbler och kompletta hem.

Vi har mer än 40 års erfarenhet av bohagsflyttningar och vet vad som krävs för att lyckas. Vi utför uppdragen med specialanpassade fordon och egen anställd personal. Vår personal är våra ambassadörer och ansiktet utåt för hela GLC därför satsar vi oerhört mycket på att utbilda personalen för att klara även de mest avancerade uppdragen så att vi kan ha dom mest nöjda kunderna och fortsätta växa genom hållbara lösningar. Vi är utrustade med speciellt anpassade skyddsöverdrag till möbler, platt-TV, hushållsmaskiner, konst med mera.

Du har själv valmöjligheten om du vill ha hjälp med packning och uppackning. I vårt utbud finns bland annat packmaterial, emballering av känsligt gods, transporttjänst och flyttstädning och andra kringtjänster.

GLC Flytt AB är ett helägt dotterbolag till GLC, Göteborgs Lastbilcentral.

Vi är en auktoriserad medlem av den enda branschorganisationen i Sverige, SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Sedan 2022 innehar vi också transportnäringens hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg som en av få flyttföretag i Sverige har. Läs mer på Fair Transport.

Hyra förråd

Att hyra ett förråd kan vara ett klokt beslut i många olika situationer. Det finns flera fördelar med att hyra förråd som sträcker sig långt bortom bara en plats att lagra dina saker.

 1. Minskad röra i hemmet: Ett förråd ger dig möjlighet att lagra saker som du inte använder dagligen, vilket skapar mer utrymme i ditt hem och minskar oredan.
 2. Säkerhet: När du hyr förråd hos oss ser vi till att dina ägodelar är trygga och säkra.
 3. Flexibilitet: Du kan hyra ett förråd i olika storlekar beroende på dina behov. Det innebär att du inte behöver betala för mer utrymme än du faktiskt använder.
 4. Säsongslagring: Förråd är utmärkta för att lagra säsongsbetonade föremål som juldekorationer, vintersporterutrustning eller sommarmöbler.
 5. Skydd mot väder och klimat: Förrådsutrymmena är klimatkontrollerade och skyddar dina ägodelar mot extrema temperaturer och fukt.
 6. Affärsmöjligheter: Företagare kan använda förrådsutrymmen för att lagra inventarier, arkivera dokument och mycket mer.

När du väljer att hyra ett förråd av oss kan du förvänta dig en pålitlig och säker anläggning. Det ger dig fördelarna med extra utrymme, organisering och säkerhet utan att behöva offra ditt eget hem- eller kontorsutrymme.

RUT-avdrag på bohagsflyttning för privatpersoner!

Bohagsflyttning är berättigad till RUT-avdrag med 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss för mer information och bokning av ert flyttuppdrag. Detaljerad information kan även hämtas från Skatteverket/Rut.

Krav för rutavdrag: ✔

 • Bohaget som flyttas ska ingå i kundens hushåll.
 • Flytten ska ske mellan kundens bostäder eller magasin inom EU/EES-området eller Schweiz
 • Företaget som utför arbetet måste ha svensk F-skatt om någon del av flytten utförs i Sverige.

Rutavdrag ges för att: ✔

 • Flytta bohag och lösöre till och från magasin eller andra förvaringsställen
 • Flytta hela eller enstaka delar av kundens bohag mellan hens bostäder
 • Flytta kundens bohag mellan hyreslägenheter eller bostadsrätter i samma byggnad
 • Flytta bohag i samband med hemstajling inför försäljning av bostaden.
 • Packa ned och upp, lasta, lossa eller liknande förberedelser för transport i samband med flytten
 • Betala för en chaufför eller annan personal som transporterar bohaget i samband med flytten
 • Montera upp och ned möbler som inte kan flyttas hela, samt sätta upp och ta ned tavlor, gardiner och armaturer i direkt samband med flytten
 • Flytta till exempel pianon eller andra tunga saker som ingår i bohaget.

Inget avdrag ges för att: 🛑

 • Betala för flyttbil, drivmedel, flyttkartonger eller magasinhyra
 • Transportera bohaget via flyg eller båt
 • Flytta bohag från en möbelåterförsäljare
 • Flytta bohag till och från en annan privatperson
 • Packa och forsla bort skräp eller gamla möbler till en återvinningsstation eller liknande.

Kontakta oss för mer information

Ring

031-727 32 01 

Small

För allt det du inte får plats med i ditt vanliga förråd.För allt det du inte får plats med i ditt vanliga förråd.För allt det du inte får plats med i ditt vanliga förråd.

Large

För allt det du inte får plats med i ditt vanliga förråd.För allt det du inte får plats med i ditt vanliga förråd.För allt det du inte får plats med i ditt vanliga förråd.

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.