om oss

Det är människorna som gör skillnaden

Om oss

Vi är en logistikfirma i Göteborg som erbjuder ett brett utbud av flytt- och transporttjänster från enkla uppdrag av enstaka möbler till komplicerade företags- och industriuppdrag med höga krav på kompetens, utrustning och erfarenhet. Vi erbjuder 3PL och smarta lagerlösningar inklusive split points. Vi är samtidigt experter på internationella flyttuppdrag.

I början av 1980 talet startade flyttverksamheten som en flyttavdelning inom Göteborgs Lastbilcentral. 1994 började verksamheten med internationella flytt-transporter och 1997 bolagiserades verksamheten. 1999 förvärvar vi Göteborgs Bärarelag och Västra Frölunda Biltransport med över 100 års erfarenhet i branschen. Vi har sedan dess fortsatt utvecklats till att bli ett av Västsveriges ledande flyttföretag. 2016 flyttade vi in i nya fräscha lokaler med ett fantastiskt lager. Dessa lokaler ligger i anslutning till GLC:s nya logistikcenter i Angered.

GLC Flytt AB är ett helägt dotterbolag till GLC Ekonomisk förening. Vi är en auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund.

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.