031-727 32 00 glcflytt@glc.se
Välj en sida

3PL/ 4PL/ & LAGERverksamhet

Vi på GLC Flytt AB strävar efter att sätta en riktigt hög nivå inom tredjepartslogistik i Sverige. Vår vision är att erbjuda dig som kund service i världsklass. Vårt flexibla arbetssätt är resultatet av vår stora kundfokus där vi jobbar för att alla olika verksamheters behov ska tillgodoses på bästa sätt.

3PL/4PL & LAGerverksamhet

 

Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom 3PL/tredjepartslogistik och lagerhantering. Det betyder att vi som din tredje part övertar vissa eller alla logistiska funktioner. Tredjepartslogistik kallas ibland förkortat 3PL efter engelskans third-party logistics och kan till exempel innebära att ett annat företag sköter distributionen och transporten av dina produkter, det är också det vi på  GLC Flytt erbjuder dig. Reducera dina distributionskostnader med våra kloka tjänster inom 3PLoch ägna dig åt din kärnverksamhet istället.

3PL & 4PL  med flexibilitet och erfarenhet är vår paradgren.

Vi på GLC Flytt strävar efter att sätta en riktigt hög nivå inom tredjepartslogistik i Sverige. Vår vision är att erbjuda dig som kund service i världsklass. Vårt flexibla arbetssätt är resultatet av vår stora kundfokus där vi jobbar för att alla olika verksamheters behov ska tillgodoses på bästa sätt.

Vi hanterar produkter och gods med försiktighet och yrkesvana. Vår strävan är att inget gods ska skadas vid frakt och hantering.

SPLITPOINT & KORTTISDLAGRING

I våra tempererade lager erbjuder vi lagring av bohag och industrigods för kortare och längre perioder. Våra magasin är anpassade för att hantera en stor variation av godsslag, till exempel pallgods, styckegods, elektronik, maskiner och inredning. Bohag förvaras i specialanpassade magasinslådor, vilket garanterar att bohaget är mycket väl skyddat under lagringen. Pallgods förvaras i pallställage och industrigods på golvyta. Våra lager håller hög säkerhet eftersom de är larmade och bevakade.

Vi kan också erbjuda lagring på många andra orter runt om i landet. Vi på GLC Flytt erbjuder en helhet som andra kollegor i branschen har svårt att matcha. Med noggrannhet och vana skapar vi lösningarna för dig som söker det lilla extra. Vi är en flyttfirma som levererar. Vi finns i Göteborg. Men kan erbjuda logistiklösningar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Välkommen med din förfrågan. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

GLC Flytt AB är ett helägt dotterbolag till GLC, Göteborgs Lastbilcentral.

Vi är en auktoriserad medlem av den enda branschorganisationen i Sverige, SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Sedan 2022 innehar vi också transportnäringens hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg som en av få flyttföretag i Sverige har. Läs mer på Fair Transport.

Ring

031-727 32 01 

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.