031-727 32 00 glcflytt@glc.se

Flyttfirma i Göteborg som alltid sätter dig som kund i fokus. Vi har alla tillstånd, försäkringar och över 40 år i branschen. Vår styrka är din trygghet för stora som små flyttuppdrag. Våra fordon är anpassade för allahanda flyttar. Kontakta oss för snabb offert och rätt pris. Du behöver inte leta längre. Vi finns här för dig i alla väder och i alla sammanhang. När du väljer oss väljer du en flyttfirma som är proffs. Vi löser hela ditt behov från stort till smått. Packning, uppackning, märkning och planering. Med oss i ”Bärarelaget” är ditt bohag i säkra stabila händer.

GLC Flytt AB är auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund.

Alltid fast pris, om du vill

Vi tror på att ärlighet varar längst. Att ha dolda kostnader eller saltade fakturor finns inte i våran värld. Med den goda affären i fokus skapar vi en bättre värld. Ärlighet, prisvärdhet och hjärtat på rätt plats är det vi har med oss. Vi vill vara din pålitliga flyttleverantör i alla lägen.

Är vi en billig eller DEN billigaste flyttfirman? Nej, men vi är långt ifrån dyra och man får valuta för sina pengar. Med effektivitet och noggrannhet är vi kostnadseffektiva och vi har många nöjda kunder som bevis på detta.

Flyttfirma Göteborg till din tjänst. Oavsett om du ska flytta en enstaka möbel eller ett helt hem så löser vi det till fast pris. Det spelar ingen roll varifrån eller vart du flyttar, lokalt, inom Sverige, inom EU eller övriga världen. – Vi löser det! Kontakta oss för kostnadsfri offert. Använd gärna volymberäkningsformuläret som underlag. Läs gärna mer om våra trygga försäkringsvillkor.

Varsamhet och omtanke, enstaka möbler och kompletta hem.

Vi utför uppdragen med specialanpassade fordon och egen personal. Vår personal är utbildad för att klara de mest avancerade uppdragen och är utrustade med speciellt anpassade skyddsöverdrag till möbler, platt-TV, hushållsmaskiner, konst med mera.

Du har själv valmöjligheten om du vill ha hjälp med packning och uppackning. I vårt utbud finns bland annat packmaterial, emballering av känsligt gods, transporttjänst och flyttstädning.

GLC Flytt AB är auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund.

RUT-avdrag gäller för privatpersoner!

Bohagsflyttning är berättigad till RUT-avdrag med 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss för mer information och bokning av ert flyttuppdrag. Detaljerad information kan även hämtas från Skatteverket.

Avdrag medges för följande flyttjänster:

  • Flytt av bohag mellan bostäder
  • Flytt av bohag till och från magasinering, förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytten
  • Packning och uppackning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Flyttfirma med hjärtat på rätt ställe

Vi är ett dotterbolag till Göteborgs Lastbilcentral GLC som etablerades redan 1935. Vi är därmed ett stabilt företag att lita på och hanterar alla våra uppdrag enligt strikta kvalitetsnormer. Vi är en del av det ”orangea laget” inom GLC och därmed skapas alla förutsättningar för en kraftfull samverkan inom hållbarhet, miljö och CSR. När du väljer oss som flyttfirma Göteborg ska du veta att vi tar hand om ditt uppdrag enligt konstens alla regler, alltid med hjärtat på rätt ställe.

Läs mer om Miljö och Kvalitet

Läs mer om försäkringar

Läs mer om vår Integritetspolicy

Använd med fördel vår Volymberäknare för att få en uppfattning om pris och omfattning i samband med din flytt.

Volymberäknaren hittar du här!

När du läst såhär långt har du allt att vinna på att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och konsultation. Vi är företaget som med tyngd, seriositet, kundfokus, transparens och vänlighet tar hand om ditt flyttuppdrag.

Vi arbetar kundenkelt! Välkommen till GLC Flytt AB!