031-727 32 00 glcflytt@glc.se

 

TungLyftsTeamet

 

Behöver du flytta något som väger mer än en elefant?🐘 Ingen fara, vi har lösningen!

TUNGLYFTSTEAMET

 

Vi är experter på att hantera tunga saker som kassaskåp, ventilationsaggregat och annat som kräver extra muskler. Vi har rätt utrusning, erfarenhet och kunskap. Genom specialutbildad personal och teamwork undviker vi skador på föremål och fastighet när tunga föremål ska flyttas. 

Vi är en flyttfirma i Göteborg som har specialkompetens när det kommer till Tunga Lyft. Vi gör tunga lyft i Göteborg med omnejd dagligen men kan också leverera dessa tjänster på andra orter i Sverige. Vi är specialister på att utföra tunga lyft och anlitas av både industri, byggföretag och privatpersoner. Dessutom löser vi packning, vakuumförslutning, emballering och transport av maskiner och instrument inom Sverige, Europa eller övriga världen. Vår personal har mångårig erfarenhet och hög kompetens på området, och i vår fordonspark finns specialutrustade fordon med öppningsbarsida bland annat. Vi erbjuder också lagring av gods i vårt tempererade lager.

Vi utför kostnadsfria besiktningar inför uppdrag och erbjuder även projektledning vid större projekt så att ni som kund kan känna er helt trygga med ett fastpris eller löpande timpris för uppdraget. Ta gärna med oss redan i planeringsstadiet så att vi kan inkomma med vår expertis för att minska era kostnader.

När du behöver flytta något tungt, vill du ha en pålitlig och professionell partner som kan ta hand om allt från början till slut. Därför ska du välja oss, ett av Sveriges ledande flyttföretag med lång erfarenhet och hög kvalitet. Vi är inte bara auktoriserade av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, som är den enda branschorganisationen i Sverige för flyttföretag. Vi har också ISO certifiering 9001 och 14001, som visar att vi uppfyller internationella standarder för kvalitets- och miljöledning. Dessutom är vi stolta över att vara ett av de få flyttföretag i Sverige som har Fair Transport, transportnäringens hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg. Det betyder att vi arbetar ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart, och att vi öppet redovisar vårt hållbarhetsarbete. Vi är det självklara valet för dig som vill ha en trygg, smidig och hållbar flytt.

GLC Flytt AB är ett helägt dotterbolag till GLC, Göteborgs Lastbilcentral.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert!

Ring

031-727 32 01 

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.