031-727 32 00 glcflytt@glc.se
Välj en sida

TungLyftsTeamet

Kassaskåp, ställverk, eller annat tungt att flytta? 

-Vi löser det!

TUNGLYFTSTEAMET

 

Tunggodshanteringen har under många år varit en viktig del av vår verksamhet. Vårt välutrustade TungLyftsTeam löser svåra och komplicerade in- och uttag av maskiner liksom internomflyttningar inom byggnader.

Genom specialutbildad och rutinerad personal med rätt bärteknik undviker vi skador på föremål och fastighet när tunga föremål ska flyttas. Vi hanterar också gods så som kassaskåp, ställverk, transformatorer, instrument och annan känslig utrustning med mera.

Vi är en flyttfirma i Göteborg som har specialkompetens när det kommer till Tunga Lyft. Vi gör tunga lyft i Göteborg med omnejd. Vi är specialister på att utföra tunga lyft i Göteborg och anlitas av både industri, byggföretag och privatpersoner. Dessutom löser vi packning, vakuumförslutning, emballering och transport av maskiner och instrument inom Sverige, Europa eller övriga världen. Vår personal har mångårig erfarenhet och hög kompetens på området, och i vår fordonspark finns specialutrustade fordon med öppningsbarsida bland annat. Vi erbjuder också lagring av gods i vårt varmlager.

Vi utför kostnadsfria besiktningar inför uppdrag och erbjuder även projektledning vid större projekt så att ni som kund kan känna er helt trygga med ett fastpris eller löpande timpris för uppdraget.

GLC Flytt AB är ett helägt dotterbolag till GLC, Göteborgs Lastbilcentral.

Vi är en auktoriserad medlem av den enda branschorganisationen i Sverige, SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Sedan 2022 innehar vi också transportnäringens hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg som en av få flyttföretag i Sverige har. Läs mer på Fair Transport.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert!

Ring

031-727 32 01 

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.