Kontorsflytt

Flyttfirma i Göteborg som utför alla typer av kontorsflyttningar inklusive flyttledning. För att slippa onödiga störningar och avbrott i produktionen krävs god planering, ordentliga förberedelser, kunskap och resurser.

Vi har genom åren utfört såväl enkla som komplicerade kontorsflyttningar och har den specialkompetens som krävs för att kunna genomföra en avancerad kontorsflyttning smidigt och enkelt.

Vi utför demontering och montering av såväl möbler som inredning samt åtar oss gärna även ned- och uppackningen av arbetsmaterial, data- och IT-utrustning, arkiv, förråd och lagerutrymmen. Vi tillhandahåller flyttkartonger, märketiketter, anpassar märkinstruktioner samt upprättar flyttschema.

Ring oss gärna redan på planeringsstadiet och ta del av våra erfarenheter. Det kommer att underlätta både era förberedelser och själva genomförandet. Vår flyttfirma i Göteborg erbjuder det där lilla extra.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert!

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.