031-727 32 00 glcflytt@glc.se
Välj en sida

KONTORSFLYTT

AVVECKLING OCH ÅTERVINNING

Kontorsflytt

Flyttfirma i Göteborg som utför alla typer av kontorsflyttningar inklusive flyttledning. För att slippa onödiga störningar och avbrott i produktionen krävs god planering, ordentliga förberedelser, kunskap och resurser. Projekt- och arbetsledning är en viktigt framgångsfaktor vid större flyttuppdrag.

Vi har genom åren utfört såväl enkla som komplicerade kontorsflyttningar och har den specialkompetens som krävs för att kunna genomföra en avancerad kontorsflyttning smidigt och enkelt.

Vi utför demontering och montering av såväl möbler som inredning samt åtar oss gärna även ned- och uppackningen av arbetsmaterial, data- och IT-utrustning, arkiv, förråd och lagerutrymmen. Vi tillhandahåller flyttkartonger, märketiketter, anpassar märkinstruktioner samt upprättar flyttschema.

Ring oss gärna redan på planeringsstadiet och ta del av våra erfarenheter. Det kommer att underlätta både era förberedelser och själva genomförandet. Vår flyttfirma i Göteborg erbjuder det där lilla extra.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert!

 

AVVECKLING & ÅTERVINNING

Det ska löna sig att vara miljövän.

Enligt en utarbetad process tar vi hand om överbliven utrustning som blir kvar efter en flyttning eller från annan typ av omställning i verksamheten. Metoden går ut på att så mycket som möjligt skall återanvändas i stället för att hamna på soptippen. Vi börjar med att inventera och katalogisera utrustningen som skall avvecklas.

Via upparbetade kontakter och samarbetspartner säljs funktionsduglig utrustning till företag som handlar med begagnad utrustning. Det som inte går att sälja skänks bort till skolor, organisationer och föreningar.

Den utrustning som återstår källsorteras och transporteras till återvinningsanläggning för att där gå in i kretsloppet och återvinnas. Efteråt sammanställs och redovisas avvecklingen i en rapport.

GLC Flytt AB är auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund samt miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015. 

Vi är ett helägt dotterbolag till GLC, Göteborgs Lastbilcentral.

Ring

031-727 32 01 

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.