031-727 32 00 glcflytt@glc.se

KONTORSFLYTT

AVVECKLING OCH ÅTERVINNING

Kontorsflytt

Flyttfirma i Göteborg som utför alla typer av kontorsflyttningar. För att slippa onödiga störningar och avbrott i produktionen krävs god planering, ordentliga förberedelser, kunskap och resurser. Vi erbjuder även projekt- och arbetsledning som är viktiga framgångsfaktor vid större flyttuppdrag.

Vi har genom åren utfört såväl enkla som komplicerade kontorsflyttningar och har den specialkompetens som krävs för att kunna genomföra en avancerad kontorsflyttning smidigt och enkelt oavsett tid på dygnet.

Vi utför demontering och montering av såväl möbler som inredning samt åtar oss gärna även ned- och uppackningen av arbetsmaterial, data- och IT-utrustning, arkivflytt, förråd och lagerutrymmen. Vi tillhandahåller marknadens bästa flyttkartonger, märketiketter, anpassar märkinstruktioner samt upprättar flyttschema.

Ring oss gärna redan på planeringsstadiet och ta del av våra erfarenheter. Det kommer att underlätta både era förberedelser och själva genomförandet. Vår flyttfirma i Göteborg erbjuder det där lilla extra.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert!

 

AVVECKLING & ÅTERVINNING

Det ska löna sig att vara miljövän.

Enligt en utarbetad process tar vi hand om överbliven utrustning som blir kvar efter en flyttning eller från annan typ av omställning i verksamheten. Metoden går ut på att så mycket som möjligt skall återanvändas i stället för att hamna på soptippen. Vi börjar med att inventera och katalogisera utrustningen som skall avvecklas.

Via upparbetade kontakter och samarbetspartner säljs funktionsduglig utrustning till företag som handlar med begagnad utrustning. Det som inte går att sälja skänks bort till skolor, organisationer och föreningar.

Den utrustning som återstår källsorteras och transporteras till återvinningsanläggning för att där gå in i kretsloppet och återvinnas. Efteråt sammanställs och redovisas avvecklingen i en rapport.

GLC Flytt AB är ett helägt dotterbolag till GLC, Göteborgs Lastbilcentral.

Vi är en auktoriserad medlem av den enda branschorganisationen i Sverige, SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Sedan 2022 innehar vi också transportnäringens hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg som en av få flyttföretag i Sverige har. Läs mer på Fair Transport.

Ring

031-727 32 01 

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.