031-727 32 00 glcflytt@glc.se
Välj en sida

BOHAGSFLYTT

Flytthjälp inom Göteborg, Sverige och utomlands. Enstaka möbler och kompletta hem

Bohagsflytt

Flytthjälp till din tjänst. Oavsett om du ska flytta en enstaka möbel eller ett helt hem så löser vi det till fast pris. Det spelar ingen roll varifrån eller vart du flyttar, lokalt inom Göteborg, inom Sverige, inom EU eller övriga världen. – Vi löser det! Kontakta oss för kostnadsfri offert. Använd gärna volymberäkningsformuläret som underlag. Läs gärna mer om våra trygga försäkringsvillkor.

Flytthjälp inom Sverige

Omtanke och varsamhet, enstaka möbler och kompletta hem.

Vi har mer än 40 års erfarenhet av bohagsflyttningar och vet vad som krävs för att lyckas. Vi utför uppdragen med specialanpassade fordon och egen personal. Vår personal är utbildad för att klara de mest avancerade uppdragen och är utrustade med speciellt anpassade skyddsöverdrag till möbler, platt-TV, hushållsmaskiner, konst med mera.

Du har själv valmöjligheten om du vill ha hjälp med packning och uppackning. I vårt utbud finns bland annat packmaterial, emballering av känsligt gods, transporttjänst och flyttstädning.

GLC Flytt AB är auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Vi är Miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015.

RUT-avdrag på bohagsflyttning för privatpersoner!

Bohagsflyttning är berättigad till RUT-avdrag med 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss för mer information och bokning av ert flyttuppdrag. Detaljerad information kan även hämtas från Skatteverket.

Avdrag medges för följande flyttjänster:

  • Flytt av bohag mellan bostäder
  • Flytt av bohag till och från magasinering, förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytten
  • Packning och uppackning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Inget avdrag medges för:

  • Kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinshyra i samband med flytten.

Kontakta oss för mer information

Ring

031-727 32 01

Hur mycket gods har du? Gör en beräkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.