Bohagsflytt

Flytthjälp till din tjänst. Oavsett om du ska flytta en enstaka möbel eller ett helt hem så löser vi det till fast pris. Det spelar ingen roll varifrån eller vart du flyttar, lokalt, inom Sverige, inom EU eller övriga världen. – Vi löser det! Kontakta oss för kostnadsfri offert. Använd gärna volymberäkningsformuläret som underlag. Läs gärna mer om våra trygga försäkringsvillkor.

Flytthjälp inom Sverige

Omtanke och varsamhet, enstaka möbler och kompletta hem.

Vi har mer än 40 års erfarenhet av bohagsflyttningar och vet vad som krävs för att lyckas. Vi utför uppdragen med specialanpassade fordon och egen personal. Vår personal är utbildad för att klara de mest avancerade uppdragen och är utrustade med speciellt anpassade skyddsöverdrag till möbler, platt-TV, hushållsmaskiner, konst med mera.

Du har själv valmöjligheten om du vill ha hjälp med packning och uppackning. I vårt utbud finns bland annat packmaterial, emballering av känsligt gods, transporttjänst och flyttstädning.

GLC Flytt AB är auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund.

Internationell flytt

Vi transporterar ditt bohag till eller från världens alla hörn.

Genom vårt internationella nätverk åtar vi oss dörr till dörr lösningar som omfattar packning, lastning, transport, frakthandlingar, förtullning, försäkring och leverans över hela världen. På många destinationer kan vi också erbjuda relocation service. Vi arbetar med flyttar till och från Sverige. Vår moderna terminal klarar utan svårigheter omlastning och lagring av gods på ett tryggt och säkert sätt.

Grunden för en smidig och problemfri översjöflyttning är dels bra planering och gedigna kunskaper om erforderliga skeppningsdokument samt speciella branschkunskaper. Till exempel hur ett bohag skall packas och stuvas i containern eller lådan. Där får du stor nytta av vårt omfattande kontaktnät av agenter med högklassig service och stor kännedom om bl a tullhantering.

Vår ambition är att flyttningen skall vara enkel och problemfri oavsett storlek och destination!

RUT-avdrag på bohagsflyttning för privatpersoner!

Bohagsflyttning är berättigad till RUT-avdrag med 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss för mer information och bokning av ert flyttuppdrag. Detaljerad information kan även hämtas från Skatteverket.

Avdrag medges för följande flyttjänster:

  • Flytt av bohag mellan bostäder
  • Flytt av bohag till och från magasinering, förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytten
  • Packning och uppackning
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport
  • Arbetstiden för transporten

Inget avdrag medges för:

  • Kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinhyra i samband med flytten.

Kontakta oss för mer information

Hur mycket möbler har du och vad kostar flytten?

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på din flytt är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.