031-727 32 00 glcflytt@glc.se

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.

Använd Volymberäkning för bättre koll

Som tur är flyttar man kanske inte så ofta. Men när man väl flyttar är det klokt att få ett lite bättre koll på volymen. Det gör det lättare att få en korrekt offert. Använd vårt formulär för volymberäkning ovan för snabbt svar. Hör sedan av dig till oss. Med våra över 40 år i branschen är vi en trygg flyttfirma i Göteborg som kan lösa stort som smått lokalt, regionalt, nationellt eller internationellt.

Vi har genom åren utfört såväl enkla som komplicerade flyttningar och har den specialkompetens som krävs för att kunna genomföra även den mest avancerade flyttningen smidigt och enkelt.

Vi utför demontering och montering av såväl möbler som inredning samt åtar oss gärna även ned- och uppackningen.Vi tillhandahåller flyttkartonger, märketiketter, anpassar märkinstruktioner samt upprättar flyttschema.

Ring oss gärna redan på planeringsstadiet och ta del av våra erfarenheter. Det kommer att underlätta både era förberedelser och själva genomförandet. Vår flyttfirma i Göteborg erbjuder det där lilla extra. Volymberäkning för smartare flytt!

Vi gör det lätt för dig att också vara miljövän.

Enligt ett väl utarbetat upplägg tar vi hand om överbliven utrustning/möbler som blir kvar efter en flyttning. Bli av med det där gamla skrotet på vinden, de uttjänta sommardäcken den strulande hemmaskrivaren eller kanske den gamla mikron. Metoden går ut på att så mycket som möjligt skall återanvändas i stället för att hamna på soptippen. Vi börjar med att inventera och katalogisera det som skall avvecklas. Säg till när du bokat flytt genom oss att du önskar ha denna service.

Via upparbetade kontakter och samarbetspartner säljs funktionsduglig utrustning till företag som handlar med begagnad utrustning. Det som inte går att sälja skänks bort till skolor, organisationer och föreningar.

Det material som återstår källsorteras och transporteras till återvinningsanläggning för att där gå in i kretsloppet och återvinnas.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert!

GLC-Flytt – Det är människorna som gör skillnaden.

Vi har ett arbetssätt som sätter dig som kund i fokus. I din dialog med oss ser vi till att få reda på vilka behov du har och vilka förutsättningar som gäller. Vi kommer med rekommendationer och ser till att finna bäst lösning för dig. Vi är försäkrade och tar ett helhetsansvar. Inget lämnas år slumpen. När du nu väljer att kontakta oss för en förutsättningslöst samtal kommer du att märka att vi vet vad vi talar om. Med mer än 40 år i branschen och med stolta traditioner i Göteborgs Bärlager vet vi vad som krävs för att du som kund ska bli mer än nöjd. Låter det bra? Kontakta oss idag för mer information. Ring oss eller skicka e-post.

GLC Flytt AB är auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund.

Läs mer om Miljö och Kvalitet

Läs mer om försäkringar

Läs mer om vår Integritetspolicy

GLC-Flytt är ett dotterbolag till GLC (Göteborgs Lasbilcentral) vilket betyder att vi har en stabil ägare. 

Kort om oss som flyttar

All vår personal – transportledare, packmästare och bärare – är fast anställd och har kollektivavtal. Att vi investerar i personalen betyder bland annat att vi har en väldigt låg personalomsättning: De som jobbar hos oss är trygga, yrkeskunniga och serviceinriktade. Oavsett befattning.

Lite historia om GLC Flytt

I början av 1980 talet startade flyttverksamheten som en flyttavdelning inom Göteborgs Lastbilcentral. 1994 började verksamheten med internationella flytt-transporter och 1997 bolagiserades verksamheten. 1999 förvärvar vi Göteborgs Bärarelag och Västra Frölunda Biltransport med över 100 års erfarenhet i branchen. Vi har sedan dess har fortsatt utvecklas till att bli ett av Västsveriges ledande flyttföretag. 2016 flyttade vi in i nya fräscha lokaler med ett fantastiskt lager. Dessa lokaler ligger i anslutning till GLC:s nya supermoderna logistikcenter i Angered.

Ring

031-727 32 01 

Våra tjänster i sammandrag

Vi flyttar ditt hem, kontor eller industri till nästa kvarter eller nästa kontinent. Vi erbjuder ett komplett utbud av flytt-tjänster och lagerservice till företag, myndigheter och privatpersoner. Vi flyttar bohag, kontor och industrier nationellt och internationellt. Bland våra tjänster återfinns:

 • Bohagsflytt inom och utom Sverige
 • Kontorsflytt
 • Industriflytt
 • Maskinflytt
 • Magasinering
 • Bostadsevakueringar
 • Uthyrning av utrustning
 • Arkivflytt
 • Avveckling och återvinning av utrustning
 • Trucktjänster
 • Samlastning
 • Material såsom packlådor och bubbelplast
Sudo Sulejmanovic

Sudo Sulejmanovic

Affärsområdeschef

Telefon:  031-727 32 20
E-post:  sudo@glc.se