031-727 32 00 glcflytt@glc.se
Välj en sida

Hej Agne!

Vad är din roll på GLC Flytt?

–    Jag är inrikes säljare och besiktningsman för utlandsdelen. Ibland hoppar jag även in som transportledare.

Du har tagit initiativet till det som kallas för Återbruk & Hållbar Avveckling på GLC Flytt. Vad är det?

–    Jo, vi har till exempel kunder som ska flytta och byta kontor. Då blir det ofta en massa fina möbler, mattor och prylar över som dom vill att vi ska ta till tippen. Det tycker jag är onödigt. Jag har själv varit starkt engagerad inom idrotten som både spelare och tränare och vet att det finns en massa idrottsföreningar som verkligen behöver lite nytt till klubbhuset eller kansliet. Därför har jag skapat en mejllista med idrottsföreningar som är intresserade. Så fort jag får veta att det finns bra grejer på g så mejlar jag ut till alla på listan. Dom som hör av sig först får åka ut och hämta. Det har blivit många föreningar genom åren som fått bra tillskott i möblemanget.

Hur gör man för att komma med på din lista?

–    Då är det bara att mejla mig på agne.alventorp@glc.se och skriva att man är intresserad och vilken klubb man representerar. Så lägger jag in på listan.

Vad har du gjort tidigare?

–    Jag började 1988 på det som då kallades för Västra Frölunda Biltransporter/Göteborgs Bärarelag och var därefter ett par år på Stjärnfrakt. Efter det blev det GLC Flytt, som då hade hunnit att köpa upp Västra Frölunda Biltransporter/Göteborgs Bärarelag. Så man kan säga att jag varit verksam inom logistikbranschen i hela mitt yrkesliv.

Vad gör du på fritiden?

–    Jag älskar sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Jag är också en riktig musikälskare. Jag tycker om det mesta utom jazz och opera. Att få gå på konsert eller musikfestival är verkligen något jag gillar.

Vad är det inte alla vet om dig?

–    Ja det skulle väl vara att jag spelat i distrikts-SM i fotboll. Jag spelade centralt på mittfältet och var känd för att kompensera min teknik med, ska vi säga, viss kämpaglöd. Jag var nog rätt tuff att möta. Inget skönspel utan mer av en ”hårding”.

Tack för pratstunden Agne.