031-727 32 00 glcflytt@glc.se

Stefan Lidén har varit en trygg spelare i det orangea laget sedan 2002. Nu går Stefan i pension den sista juni.

Hej Stefan!

Hur känns det?

Jodå det känns bara bra. Nu ska jag satsa ännu mer på mig själv och börja motionera mera, umgås med barnbarnen samt åka på flera bortamatcher. Jag är född Öisare men följer även BK Häcken då jag är uppvuxen vid Rambergsvallen. Jag har ett genuint fotbollsintresse.

Berätta lite om din resa hos oss på GLC.


Jag kommer ursprungligen från bank och finans men såg en annons från GLC Flytt där man sökte en administrativ chef som skulle stötta ledningen. Jag tänkte att det kunde vara kul med en ny bransch. Jag sökte och anställningsintervjun gick rätt bra men jag var ändå lite tveksam när jag gick därifrån. Men dom hörde av sig och sa att jag var deras man. Kul! Runt 2004 fick jag delvis en ny roll att bygga upp och försöka utveckla utlandsdelen. Det har varit tufft emellanåt men mycket lärorikt då detta var en helt ny grej för mig. Jag har arbetat med vår utlandsdel sedan dess. Det har varit både spännande och utvecklande, även många härliga möten med våra kunder är en annan sak som förgyllt arbetsdagarna.

Vad är du mest stolt över?


Jag tycker att jag kan vara stolt över de många kunder som jag haft återkommande genom åren. Ofta från idrottsvärlden. Avdelningen har vuxit lite varje år och ett år stod den för ungefär hälften av bolagets omsättning.

Har du någon anekdot från din tid på GLC Flytt?

Jag har som sagt haft att göra med många idrottsstjärnor genom åren. Allt från ishockeyspelare till fotbollsspelare. Jag minns en gång när målvakten Johan Holmqvist kom till Göteborg efter en tid i NHL och Dallas Stars för att ansluta till Frölunda. Jag hämtade honom vid hans bostad i min egen bil för att sedan köra honom att hämta sin importbil en stor Merca som stod på terminal i Kärra. Innan Johan satte sig i sin bil sa han att jag fick köra först då han inte hittade ner till träningsanläggningen vid Scandinavium. Väl ute på leden här dör hans bil bara och jag får ringa bärgare och sedan köra Johan till träningen. Jag har hållit kontakten med vissa av dom här killarna sedan dess.

Vad är det inte alla vet om dig?


Jag är autografsamlare och har autografer från bland annat Pelé, Brian May (Queen) och alla medlemmar i ABBA.

Tack för pratstunden Stefan och lycka till!

#glc_goteborgslastbilcentral #detorangealaget

… read less