031-727 32 00 glcflytt@glc.se

Inom en vÀldigt snar framtid har vi pÄ GLC Flytt AB en riktigt spÀnnande nyhet att presentera kring vÄr fortsatta hÄllbarhetsresa.

Vad Àr dÄ hÄllbarhet? GLC anser att det handlar om ekonomi, miljö och mÀnniskor. Att arbeta med hÄllbarhet innebÀr enligt ovan att ha lönsamma transporter för att skapa förutsÀttningar för investeringar i framtiden. Att minimera vÄra utslÀpp av fossila brÀnslen samt att mÀnniskor bÄde i och utanför vÄr organisation har bra förutsÀttningar bÄde vad gÀller hÀlsa och vÀlstÄnd. Att redovisa hÄllbarhet Àr ett sÀtt att visa vÄr omgivning hur GLC arbetar med dessa frÄgor.

VÄrt miljö- och kvalitetsarbete har som mÄl att minska vÄr miljöpÄverkan genom kunskap och medvetenhet om vÄr verksamhets effekter pÄ miljön. Bl.a. skall vi utifrÄn vÄra kunders krav alltid i möjligaste mÄn försöka hitta den mest miljöeffektiva transportlösningen vid varje uppdrag och endast anvÀnda miljöklassade fordon.

En betydande del av vÄrt miljöarbete Àr att delta i och driva projekt och tester, som avser nya miljöanpassade produkter och transportsystem. Projekten bedrivs i samarbete med kunder, myndigheter, leverantörer, biltillverkare och andra intressenter. Vi vill och vÄgar mer! Vi pÄverkar samhÀllsutvecklingen genom att engagera oss i frÄgor för en bÀttre vÀrld, med den goda affÀren i fokus. Vi Àr tydliga och lever som vi lÀr!

 

#hÄllbar utveckling #biogas #goteborg #glcflytt