031-727 32 00 glcflytt@glc.se

Kubiq – Intelligenta förrådslösningar för smarta företag och privatpersoner

 

Kubiq är den smarta lösningen för dig som behöver snabb och effektiv magasinering, oavsett om det är för kort eller lång tid. Vi har lyssnat på våra kunders önskemål och skapat Kubiq för att erbjuda en personlig och problemfri magasineringsupplevelse.

 

Här är vad Kubiq har att erbjuda:
Personlig service: Vi säger adjö till krångliga appar och nycklar. Kubiq erbjuder magasinering med personlig touch – vi tar hand om allt åt dig.
Anpassade lösningar: Oavsett om du behöver förvara bohag, kontorsinredning eller andra ägodelar, har vi skräddarsydda förrådslösningar för både företag och privatpersoner.
Flexibla uthyrningstider: Vi förstår att dina behov kan variera. Därför erbjuder vi flexibla uthyrningstider som passar just dig.
Säkerhet och konkurrenskraftiga priser: Vi garanterar säker förvaring av allt från små till stora ägodelar till konkurrenskraftiga priser.

 

Hur fungerar Kubiq/magasinering?
1. Välj din storlek: På vår hemsida ser du våra vanligaste upplägg, från Small till Large. Behöver du något specifikt? Vi skräddarsyr en lösning för dig.
2. Kontakta oss: Hyr ditt förrådsutrymme genom att fylla i några enkla uppgifter på vår hemsida. Vi återkommer snarast.
3. Hämtning och leverans: Vi kan även hämta och leverera direkt till dig för att göra det så smidigt som möjligt.
4. Kontakta oss idag och få den extra plats du behöver! Välj Kubiq – den intelligenta lösningen för smarta företag och privatpersoner.

 

 

Läs mer här: