031-727 32 00 glcflytt@glc.se

Göteborgs Bärarelag

VI ÄR ORIGINALET

Vi erbjuder bärhjälp i alla sammanhang från kassaskåpsflytt till inbärning av inredning. Stort som smått!

Göteborg med omnejd.

 

Bärarelaget/inbärning

Behöver du hjälp med att lasta eller lossa något tungt så ordnar vi det. Vi har gaffeltruckar för lastning och lossning av bilar, containers, maskiner och annat gods upp till tolv ton. Våra bärare har också rätt utbildning och utrustning för att kunna bistå i stort som smått. Vi bär värmepumpar och ventilationsaggregat på plats säkert och tryggt. Kanske ska vi bära högtalare och instrument inför en stor konsert? Kanske ska vi bära in era nya möbler till kontoret och dessutom packa upp samt montera?  Självklart tar vi hand om skräpet och ger till återvinning.

Vi är en flyttfirma i Göteborg som har specialkompetens när det kommer till Tunga Lyft. Vi gör tunga lyft i Göteborg med omnejd. Vi är specialister på att utföra tunga lyft i Göteborg och anlitas av både industri, byggföretag och privatpersoner. Dessutom löser vi packning, vakuumförslutning, emballering och transport av maskiner och instrument inom Sverige, Europa eller övriga världen. Vår personal har mångårig erfarenhet och hög kompetens på området, och i vår fordonspark finns specialutrustade fordon med öppningsbarsida bland annat. Vi erbjuder också lagring av gods i vårt varmlager.

Vi utför kostnadsfria besiktningar inför uppdrag och erbjuder även projektledning vid större projekt så att ni som kund kan känna er helt trygga med ett fastpris eller löpande timpris för uppdraget.

GLC Flytt AB är auktoriserad medlem av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund samt miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001:2015 och ISO 9001:2015.

Vi är ett helägt dotterbolag till GLC, Göteborgs Lastbilcentral.

Vi är er strategiska bärhjälpspartner i vått och torrt.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning offert redan idag!

Ring

031-727 32 01 

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.