031-727 32 00 glcflytt@glc.se

Nytt koncept för dig som behöver smart magasinering på dina villkor.

Välj storlek efter behov.

Vi har tre olika storlekar. Vet du redan nu ungefär ditt behov. Klicka på det alternativ som passar dig bäst och fyll i en kort intresseanmälan så hör vi av oss snarast. Du kan såklart även kontakta oss direkt för en kostnadsfri konsultation. 

Välj alternativ small:

Ca 25-35 flyttkartonger

Välj alternativ medium:

Ca 80-90 flyttkartonger

Välj alternativ large:

Obegränsat med yta.

Rätt pris direkt utan "erbjudanden"

Plånboksvänliga priser. Hyr ditt utrymme lång eller kort tid. Alltid på dina villkor. Inga bindningstider. Vi har inga lockpriser utan kör med rätt pris direkt. Inget finstilt och inga hållhakar. Förvaring av stort som smått för företag och privatpersoner.

Personlig service, istället för self storage

Vi erbjuder personlig service utan möjlighet till self storage. Hos oss är du och dina saker i trygga händer utan strul med appar eller nycklar. Vi kallar vårt koncept : KUBIQ -Intelligenta förrådslösningar. För dig som gillar smart magasinering.

Vi kan hämta och lämna

Vi erbjuder intelligent magasinering. Självklart kan vi hämta och lämna om du vill. Perfekt om du till exempel har mässmaterial eller rent av en monter. Slipp onödigt strul. Vi fixar.

Magasinering för kort eller lång tid

Vi på GLC Flytt AB lanserar nu ett nytt koncept som vi kallar Kubiq. Perfekt för dig som behöver snabb förvaring. Vi har lyssnat på våra kunder som efterfrågat magasinering på ett smartare sätt där personlig service ingår. Inget self storage med onödigt strul med appar och nycklar.  Kosntadseffektivt och säkert löser vi dina behov av utrymme på både lång och kort sikt. Behöver du förvara allt från bohag till kontorsinredning? Då det här är lösningen för dig! Våra förrådslösningar är intelligenta och anpassade för både företag och privatpersoner som behöver magasinera sina saker över en lång eller kort tid. Kanske är du mellan boenden eller ska flytta utomlands. Oavsett anledning erbjuder vi effektiv magasinering.

Vi erbjuder flexibla uthyrningstider som passar dina behov. Dessutom kan vi hämta och lämna hos dig för att göra det så enkelt som möjligt.

Våra priser är konkurrenskraftiga och vi garanterar säker förvaring av stort som smått. Du ser redan här på hemsidan våra vanligaste upplägg som går från Small till Large. Självklart kan vi även skräddarsy en lösning som passar just dig.

Kontakta oss idag för att hyra ditt förrådsutrymme och få den extra plats du behöver! Eller välj alternativ small, medum eller large ovan. Fyll i lite uppgifter så hör vi av oss snarast. Your call:-)

KUBIQ – Intelligenta förrådslösningar för smarta företag och privatpersoner.

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.