031-727 32 00 glcflytt@glc.se
Välj en sida

Återbruk & Hållbar Avveckling.

Hör upp alla idrottsföreningar! Agne är på er sida.

Hör upp alla idrottsföreningar! Agne är på er sida.

Vi på GLC Flytt anlitas med jämna mellanrum att avveckla till exempel ett kontor för våra kunder när dom ska flytta. Det som kunden inte säljer går då ofta till återvinningen.

Det tycker vi är onödigt. Fullt användbara kontorsmöbler, projektorer och andra inventarier går då till spillo. Det viktigaste för miljön och våra kunders ekonomi är att vi tillsammans skapar goda förutsättningar för maximal återanvändning. Om man inte återanvänder möbler och andra inventarier så belastas miljön enormt då nya råvaror skall hämtas från jorden, metaller och andra produkter skall transporteras långa sträckor, förädlas, transporteras, monteras och distribueras. Därför har vår eldsjäl Agne Älventorp skapat det vi kallar för Återbruk & Hållbar Avveckling till förmån för idrottsföreningar i Väst. Agne brinner för dessa alla idrottsföreningar som ofta kan behöva ett extra tillskott i sitt möblemang i klubbhuset eller på kansliet. Därför ska du som är verksam inom idrotten och föreningslivet höra upp nu!

Om din idrottsförening är i behov av nytt möblemang så kan du anmäla ditt/ert intresse till Agne på agne.alventorp@glc.se så kommer ni med på hans maillista. Så fort Agne får nys om att det finns möbler/ inventarier som är fina och ska gå till återvinningen så skickar han ut ett mejl till alla intresserade. Då är det bara att höra av sig och komma och hämta.

Först till kvar gäller.

Hör av dig till Agne så är ni med på utskickslistan. Återbruk är smart!

 

Hur mycket gods har du? Gör en volymberäkning!

Testa vårt volymberäkningsforumulär och få ett hum om hur stor volymen på ditt gods är eller be om en offert direkt utan volymberäkning.